Temat, który nigdy nie przechodzi mimochodem, koło NORMALNEGO faceta.
Piękno kobiet często nie da się opisać słowami - je poprostu trzeba zobaczyć .....
....Zatem drodzy panowie (i Panie
No i rzecz jasna - TRZYMAJCIE SIĘ REGULAMINU !!!
czyli m.in. : "....nie pisac zadnych obrazliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierajacych grozby i innych materialów, które moga byc sprzeczne z prawem......."
Już się nie mogę doczekać tej galerii
Udanych łowów i "wsadów"
P.S. Opinie i komentarze - też mile widziane
Pamiętacie serial J.A.G. - Wojskowe Biuro Śledcze i jego piękną bohaterkę
Robi na mnie niesamowite wrażenie !!! A na Was ?
----->J.A.G - Catherine Bell 1
----->J.A.G - Catherine Bell 2Bożeee ! Co to za kobieta .....mmmm....
Oto kolejna seria piękności tego świata
Shani 1...... Shani 2...... Shani 3
<-----Three on the beach
<-----Piękna Shannon
<-----Chyba jeszcze piękniejsza Georgiana
<-----Słynna modelka Tyra Banks
<-----The most beautyful of Playboy
<-----TOP ModelsA to reklama z billboardów w Holandii, od której nie mogłem oderwać oczu jadąc samochodem. Specjalnie dla mnie przysłana mailem z firmy SLOGGI
<-----REKLAMA STRINGÓWKolejna dawka męskich emocji:
---------> czyli piękna Ewa........
Link do strony z jej zdjęciami
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Witam ponownie, "fanów tego postu" </span>
Oto kolejna seria na dziś............
....USA PATRIOT........USA 1.......USA 2.........USA 3.........USA 4......................ahh, te Amerykanki to takie patriotki Jeszcze 3 szt. Tym razem trochę tapetek
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Anastasia</span>---------1...2...3...4...5...6...7<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Różne</span>
A teraz przyznajcie się bez bicia, kto regularnie tu zagląda ??? .... licznik nie kłamie
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Tym razem troche BLACK & WHITE ART</span>
1......2.......3.......4........5.......6........7.......8.......9.......10.......11.......12
Edit(galeria z 22.XII):
1.........2.........3..........4..........5.........6.........7.........8.........9.........10........11........12........13

Pomoc

...
...
...
...