Osobiście sam korzystam z usług serwisu Bramka-SMS.com.pl i jestem jak najbardziej zadowolonym użytkownikiem. Rejestrowałem się jeszcze, gdy aktywacja była darmowa, lecz wielu moich znajomych, którzy rejestrowali się już po wprowadzeniu tej opłaty również są zadowoleni.
Bramka za 61 groszy oferuje:
1) Nielimitowaną ilość sms-ów do WSZYSTKICH polskich operatorów GSM
2) Maksymalna długość sms-a to 459 znaków i dostarczany jest jako 1 sms a nie w kilku
3) Zero reklam dołączanych do sms-ów
4) Darmowa skrzynka odbiorcza - STAŁA
5) Przekierowanie wiadomości na adres e-mail
oraz na TWÓJ NUMER!Nie jestem bogaczem, lecz 61 groszy za takie przywileje, to raczej nie jest dużo. Szczerze powiedziawszy ~czterokrotnie więcej wydaje dziennie na SMSy (Orange POP, gdzie SMS kosztuje 20 gr) - no chyba, że sobie wykupie pakiet 600 SMS'ów za 6 zł - tutaj mam za 61 groszy i darmowe SMS'y, a w Orange za 1 grosz i to w dodatku na 30 dni.

Usługa z przekierowywaniem na mój numer telefonu, to po prostu mistrzostwo i wysyłany jest tylko 1 SMS, a nie jak w przypadku np. bramki Gadu-Gadu - w częściach i to w dodatku z reklamą o nowych pieluszkach Pampers lub inne głupoty. Są jeszcze drobne niedociągnięcia, lecz ta bramka dopiero co powstała i zapewne będzie się rozwijała z biegiem czasu, więc mam nadzieję, że te niedociągnięcia w krótkim czasie znikną.

Podsumując to wszystko śmiało mogę powiedzieć, że to na razie najlepsza bramka SMS z jaką miałem styczność (a sporo tego było - rzecz jasna sprawcami tego były w dużej mierze kobiety

)
WYBÓR NALEŻY DO WAS - NIKT NIKOGO NIE BĘDZIE ZMUSZAŁ DO REJESTRACJI. Musisz wybrać - nonsens!