Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z mp3. 1 piosenka 2 obiekty.
Internet & Windows & Hardware FORUM => Searchengines.pl > KAWIARENKA PC - oprogramowanie > Multimedia
totek11
Cześć ostatnio zauważyłem że po przeskanowaniu piosenki mp3 antywirusem NOD wyskakuje mi komunikat "Liczba przeskanowanych obiektów:2" ale ja skanowałem jedną piosenkę nie dwie to jakim cudem pisze tam 2 obiekty?? W większości mp3 jest ok ale niektóre zalicza jako 2 obiekty. Dlaczego?? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Kowa1
Wszystkie mp3rojki tak skanuje?
Kaspersky widzi mp3rojki jako jeden obiekt.
Może nod widzi jako dwa: dźwięk i tagi.

Można sprawdzić po usunięciu tagów.
Uwaga !!!
Większość tag removerów jest oszukana i czyści tylko wpisy w pola tagów.
Porządnym tag removerem który usuwa tagi całkowicie jako element pliku mp3.

mp3 przed oczyszczeniem

narzędzie czyszczące

mp3 po oczyszczeniu

TU masz dwa mp3 te z przykładu. Pościągnięciu sprawdź ich wielkość z tą która jest w okienkach, żeby sprawdzić czy się do nich coś nie przyssało, i przeskanuj Nodem.

Tylko nie zapomnij napisać na forum jaki efekt.

Jak nod na na tym bez tagów trż pokazuje dwa obiekty to wina noda.
Jak nod na tym z tagami pokazuje jeden obiekt to do twoich mp3rujek coś się przyzsało.

Napisz czym je robiłeś i wrzuć jakiś dwuobiektową mp3rojke na ten sam shareserwer z którego ściągnołeś moje mp3 przykłady.

Sam jestem ciekaw je oblukać.
totek11
Tutaj masz linka to dej mp3 http://www13.zippyshare.com/v/31852585/file.html jak możesz napisz co ci wyszło. Z góry dzięki
Kowa1
Pytanie
Te pliki które skanowałeś Nodem i dawały efekt dwóch obiektó były z tagami czy bez?

Twoja mp3rojka jest bez tagów.

Pytanie
"oskubałeś" ją moim czy też jakimś innym programemm czy była taka od początku?

Według Kasperskiego Twoja mp3rojka jest "jednoobiektowa"?

Pytanie
Co pokazuje Nod przy skanowaniu Tego co Ty dałeś do ściągnięcia i tego co ja dałem, dwa czy jeden obiekt?
totek11
nic nie robiłem z tą mp3. mi nod pokazuje 2 obiekty
Placio74
CYTAT(totek11 @ 14/01/2010, 20:24) *
nic nie robiłem z tą mp3. mi nod pokazuje 2 obiekty

Dziwne...
Sprawdzałem i NOD32 nic podobnego nie wykrył.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.